VELKOMMEN TIL VORES NYE MEDARBEJDER OG FARVEL TIL DE GAMLE.

Vi vil gerne byde vores nye ansatte velkommen til I/S Gammelgaard.

Fra venstre: Mads Riis Jensen, Anton Dyred Pedersen og Frederik Hølmer-Hansen.

Mads er færdiguddannet produktionsleder fra Erhversakademiet Aarhus og skal være i farestalden. Anton kommer fra Dalum landbrugsskole og skal være elev i marken/sl.grise. Frederik er vores skoledreng som kommer fra 9. klasse fra Odder og skal være elev i sostalden.

Jeppe Dahl Jørgensen, driftsleder i sostalden, skal ind og læse Agrobusiness på Erhvervsakademiet Aarhus.  Jeppe fortsætter dog med at være hos os i weekendordningen, hvilket vi er meget glade for. Vi ønsker held og lykke med uddannelsen.

Vi sender vores nuværende to elev på skole i august måned. Katrine Lange Jørgensen og Claus Frederiksen. De skal begge på Bygholm Landbrugsskole, og vi ønsker dem held og lykke med det videre forløb.