Farvel til gamle og goddag til nye.

Anna Rose Compton og Kristian Arve, vores to dygtige elever skal tilbage på skole. Anna er startet på 2. hovedforløb på Bygholm Landbrugskole. Hun valgte sidste år at tage orlov fra hendes uddannelse for at dygtiggøre 

sig hos os i farestalden et år mere. Det har vi været meget glade for vi været meget glade for. Hun er fortsat med i weekend-ordningen. Kristian starter på Vejlby Landbrugskole midt i oktober. Vi ønsker dem begge held og lykke.

Kristian Hauge Nielsen, driftsleder i svineproduktionen skal igang med generationsskifte og derfor stopper han sidst i september. Vi ønsker Kristian held og lykke fremover og ser frem til et godt samarbejde.

Anja Knudsen, ansvarlig for en del af farestalden stoppede desværre sidst i august af personlige årsager.  Vi håber Anja kommer forbi engang imellem til en kop kaffe og ønsker hende held og lykke fremover.

Samtidig vil vi gerne byde vores fem nye ansatte velkommen til I/S Gammelgaard.

Fra venstre: Julie Hjerrild, Julia Madelief, Morten Rasmussen, Jeppe Dahl Jørgensen og Christian Jonasson. 

Julie skal overtage ansvaret i farestalden. Julia og Christian er vores to nye elever i sostalden. Jeppe starter i sostalden og skal fra januar med på mark-/slagtesvineholden. Morten er ansat i en nyoprettet stilling som teknisk servicemedarbejder.