Farvel til gamle og goddag til nye.

Sommeren 2016 er desværre et år, hvor vi skal sige farvel til gamle ansatte. I vil blive savnet.

Mark og stald - medarbejdere (13)

Niels Bredkjær, driftsleder i marken har været ansat siden februar 2011. Niels har været med i I/S Gammelgaards mest turbulente periode med byggeriet af Lunden og renovering af alle slagtesvinestalde. Han har været en trofast og tillidsfuld medarbejder. Niels stoppede i juli 2016. Han skal nu arbejde med sit eget markbrug. Vi ønsker Niels held og lykke fremover.

Ansatte 010Maria Daugaard Jensen, ansvarlig for farestalden har været ansat siden februar 2014. Maria var med da Lunden havde den første faring. Hun skal nu læse videre til agrarøkonom som hun starter på medio august 2016. Vi ønsker Maria held og lykke fremover.

DSC_0159aDSC_0107b

Anna  Compton og Nicolaj Andersen, vores to dygtige elever skal starte på 2. hovedforløb på Bygholm Landbrugsskole for at færdiggøre deres uddannelser. De starter sidst i august 2016. Vi ønsker jer begge held og lykke med den sidste del.

 

Samtidig vil vi gerne byde vores fire nye ansatte velkommen til I/S Gammelgaard.

DSC_0005

Fra venstre: Anja Valentin Knudsen, Kristian Arve, Jannie Søby Gylling og Mikkel Mørch Jensen.

Anja skal overtage ansvaret i farestalden. Kristian er vores nye elev som skal være i sostalden og i marken, Jannie skal være i løbe-/drægtighedsstalden og Mikkel skal være en del af markholdet+slagtesvin.