Kategoriarkiv: Forsiden

Velkommen til vores nye medarbejder og farvel til de gamle.

Vi gerne byde vores fire nye ansatte velkommen til I/S Gammelgaard.

Fra venstre: Hans Holm, Katrine Lange Jørgensen, Jacob Aarhus Wildenschild og Claus Frederiksen. 

Hans kommer fra en stilling i Norge og skal være i farestalden. Jacob er færdigudlært produktionsleder fra Gråsten landbrugsskole og skal med på mark-/slagtegriseholdet. Katrine og Claus er vores to nye elever i sostalden. De kommer begge fra Bygholm Landbrugsskole. 

Julia Madelief  Smid og Christian Jonasson, vores to dygtige elever, er nu startet på skole. Julia er startet på Bygholm Landbrugsskole hvor hun er  startet på 2. hovedforløb, sidste del af  langbrugsuddannelsen. 

Christian er startet på Gråsten landbrugsskole hvor han  skal tage 1. hovedforløb.  Vi ønsker dem begge held og lykke med det videre forløb.

 

Louise Juul Nielsen er startet på veterinærmedicin i København og havde sidste dag hos os den 31. august. Vi ønsker hende held og lykke med hendes studieforløb.

 

 

Besøg af Dyrenes venner

I december 2016 havde vi et rigtig godt besøg af Dyrenes venner / DOSO, repræsenteret ved Bibi & Peter Mollerup. 
Vi fik en god snak om dyrevelfærd, og udfordringerne ved løse søer i farestaldene. 
De var også ovre og hilse på vores smågrise med lange haler.

Besøg af Egmont Højskolen

Vi har haft besøg af Egmont højskolen i smågrise-produktionen. Egmont højskolen er en højskole for alle, men med et særligt ansvar for mennesker med fysisk handicap. I forbindelse med et af deres fag omkring sundhed og ernæring ville de gerne se et konventionelt landbrug. De havde en meget spændende dag, det havde vi bestemt også. For at læse mere om Højskolen så klik på deres hjemmeside her –  https://www.egmont-hs.dk

 

Pluk en blomst – og tænk på din landmand

I Juli måned lagde vi nedenstående opslag ud på facebook. Vi nåede ud til knap 20.000 personer, Der var 477 personer der likede det og 25 kommenterede på det og lagde billeder op af deres flotte buketter. Det gør os glade.

Pluk en blomst – og tænk på din landmand. Udenfor Gosmer har vi plantet en lang stribe med flotte blomster og de er nu klar til at blive plukket af forbipasserende. Det er ganske gratis. Vi håber det vil sprede glæde for alle interessede. Man er velkommen til at lægge et billede op af sin buket. Vi ønsker alle en god sommer.