Alle indlæg af Lone-Gammelgaard

GYLLESÆSON 2017

Foråret er ved at være over os, og markerne bliver igen grønne. Vores afgrøder har brug for næring i form af prl imært kvælstof samt flere mindre næringsstoffer. En stor deaf den madpakke findes i gyllen fra vores grise. 

Derfor er vores gyllevogn i dag startet op, og vil i den kommende periode køre når vejret tillader det. 

 Der er stor forskel på på planternes behov, samt indholdet i gyllen efter hvilken produktion det kommer fra, og derfor vil det være nødvendigt at køre flere gange på en del af arealerne. 

 Vi ved vores maskiner fylder meget på vejene,  men vi vil gøre vores bedste for at vise hensyn, samt planlægge kørslen så godt som overhovedet muligt. 

 Vi kører ikke i weekenderne, men er alligevel meget fleksible hvis i skulle have ønsker om at vi ikke kører nær jer bestemte dage. Blot i giver besked i god tid. Gerne 14 dage før! 

 Har i kommentarer til vores kørsel, eller ønsker i den henseende, osse hvis i bare vil prøve at køre med, er i meget velkomne til at kontakte Allan Gammelgaard

 Tlf: 20951272 – Mail: allan@gammelgaard-agro.dk

Vi siger farvel til Claes og velkommen tilbage til Nicolaj.

Mark og stald - medarbejdere (18)Claes Orholt har været ansat hos os siden 1. marts 2015. Han har været ansat som faglært landmand på mark-/slagtesvineholdet. Claes har valgt at søge nye udfordringer i det midtjyske og vi ønsker ham held og lykke i hans nye stilling.

 

 
DSC_0159aNicolaj Andersen blev ansat som elev pr. 1. juli 2015. Han har siden august været på 2. hovedforløb på Bygholm  for at blive færdig som faglært landmand. Han er færdig sidst i januar og er blevet fastansat pr. 1. februar. Nicolaj bliver en del af mark-/slagtesvineholdet. Vi glæder os til at byde Nicolaj velkommen tilbage på holdet.

Et farvel til Camilla og “Velkommen tilbage” til Anna

Ansatte 024Camilla Schneider Rømhild har været ansat siden juli 2014. Hun startede som elev hvor hun var med rundt i alle afdelinger i vores sostaldsanlæg. Efter endt elevtid har hun haft ansvaret for klimastalden og efterfølgende farestalden. Hun har valgt at søge nye udfordringer tættere på hendes bopæl. Vi ønsker Camilla held og lykke fremover.

 

DSC_0107b

Anna Rose Compton skulle være startet på 2. hovedforløb men har valgt at udskyde hendes sidste skoleforløb. Hun overtager nu jobbet efter Camilla og skal  have ansvaret for de mindste smågrise i farestalden. Vi er rigtig glade for at Anna bliver en del af vores hold på Lunden det næste år indtil hun skal starte på Bygholm til august 2017.

Farvel til gamle og goddag til nye.

Sommeren 2016 er desværre et år, hvor vi skal sige farvel til gamle ansatte. I vil blive savnet.

Mark og stald - medarbejdere (13)

Niels Bredkjær, driftsleder i marken har været ansat siden februar 2011. Niels har været med i I/S Gammelgaards mest turbulente periode med byggeriet af Lunden og renovering af alle slagtesvinestalde. Han har været en trofast og tillidsfuld medarbejder. Niels stoppede i juli 2016. Han skal nu arbejde med sit eget markbrug. Vi ønsker Niels held og lykke fremover.

Ansatte 010Maria Daugaard Jensen, ansvarlig for farestalden har været ansat siden februar 2014. Maria var med da Lunden havde den første faring. Hun skal nu læse videre til agrarøkonom som hun starter på medio august 2016. Vi ønsker Maria held og lykke fremover.

DSC_0159aDSC_0107b

Anna  Compton og Nicolaj Andersen, vores to dygtige elever skal starte på 2. hovedforløb på Bygholm Landbrugsskole for at færdiggøre deres uddannelser. De starter sidst i august 2016. Vi ønsker jer begge held og lykke med den sidste del.

 

Samtidig vil vi gerne byde vores fire nye ansatte velkommen til I/S Gammelgaard.

DSC_0005

Fra venstre: Anja Valentin Knudsen, Kristian Arve, Jannie Søby Gylling og Mikkel Mørch Jensen.

Anja skal overtage ansvaret i farestalden. Kristian er vores nye elev som skal være i sostalden og i marken, Jannie skal være i løbe-/drægtighedsstalden og Mikkel skal være en del af markholdet+slagtesvin.

Tillykke til vores nyudlærte elever

Vi siger stort tillykke til vores to elever, Jonas og Camilla, som blev færdiguddannet faglært landmand.

Ansatte 024

 

Camilla Schneider Rømhild blev færdig fra Bygholm Landbrugsskole den 29. januar 2016 og er blevet ansat hos os i et vikariat.

Hun er ansvarlig for klimastalden.

 

DSC_0168a

 

Jonas Holm Galsgaard blev færdig fra Jordbrugets UddannelsesCenter i Risskov den 28. januar 2016 og er blevet fastansat hos os.

Han er ansat til pasning af mark og slagtesvin.

 

DSC_0112a

 

Herudover ønsker vi held og lykke til Thomas Bækkegaard Bak som afslutter sin praktik hos os den 19. februar 2016 for at starte på 1. hovedforløb på Bygholm Landbrugsskole.

 

Ansættelse af elever 2015/2016

Vi siger velkommen til vores nye elever, vi har ansat for 2015/2016.

Alle eleverne kommer fra Bygholm Landbrugsskole.

DSC_0112a

 

Thomas Bækkegaard Bak kommer fra grundforløbet og skal være elev hos os frem til medio februar 2016.

Thomas skal i praktik i sostaldsanlægget.

 

DSC_0159a

 

Nicolaj Andersen kommer fra 1. hovedforløb og skal være elev hos os frem til ultimo august 2016.

Nicolaj skal i praktik i marken og ved slagtesvinene.

 

DSC_0107b

 

Anna Rose Compton kommer fra studenterforløbet og skal være elev hos os frem til ultimo august 2016.

Anna skal i praktik i sostaldsanlægget med fokus på farestalden.