Alle indlæg af Lone-Gammelgaard

VELKOMMEN TIL VORES NYE MEDARBEJDERE OG FARVEL TIL DE GAMLE.

Vi vil gerne byde vores nye medarbejdere velkommen til I/S Gammelgaard.

Fra venstre: Asger Korrel og Christian Ditlev Brock Jensen.

Asger er Faglært Dyrepasser og være i løbe-/drægtighedsstalden. Christian er færdiguddannet EUX-landmand fra Bygholm og skal være i farestalden.

Så skal vi sige farvel til Mads og Hans, vores faste medarbejdere, da de skal på skole og læse videre. Vi ønsker dem begge  held og lykke med den kommende uddannelse.

Frederik har afsluttet grundforløb på Bygholm og har nu et års praktikforløb hos os inden han skal på skole igen. Nanna tager på skoleforløb også på Bygholm til august og kommer tilbage efter forløbet. 

 

 

 

 

Lederskift på Lunden

Pr. 1. april har Jacob overtaget driftsledelsen på Lunden. Jacob har været hos os i et par år, og vi glæder os over, at han vil indtræde som leder på Lunden.

Samtidig siger vi farvel til Jakob. Han skal nu hjem og starte generationsskifte. Vi ønsker ham held og lykke.

Besøg af Dyrenes venner

I december 2016 havde vi et rigtig godt besøg af Dyrenes venner / DOSO, repræsenteret ved Bibi & Peter Mollerup. 
Vi fik en god snak om dyrevelfærd, og udfordringerne ved løse søer i farestaldene. 
De var også ovre og hilse på vores smågrise med lange haler.

Besøg af Egmont Højskolen

Vi har haft besøg af Egmont højskolen i smågrise-produktionen. Egmont højskolen er en højskole for alle, men med et særligt ansvar for mennesker med fysisk handicap. I forbindelse med et af deres fag omkring sundhed og ernæring ville de gerne se et konventionelt landbrug. De havde en meget spændende dag, det havde vi bestemt også. For at læse mere om Højskolen så klik på deres hjemmeside her –  https://www.egmont-hs.dk

 

Pluk en blomst – og tænk på din landmand

I Juli måned lagde vi nedenstående opslag ud på facebook. Vi nåede ud til knap 20.000 personer, Der var 477 personer der likede det og 25 kommenterede på det og lagde billeder op af deres flotte buketter. Det gør os glade.

Pluk en blomst – og tænk på din landmand. Udenfor Gosmer har vi plantet en lang stribe med flotte blomster og de er nu klar til at blive plukket af forbipasserende. Det er ganske gratis. Vi håber det vil sprede glæde for alle interessede. Man er velkommen til at lægge et billede op af sin buket. Vi ønsker alle en god sommer.