Alle indlæg af Lone-Gammelgaard

Lederskift på Lunden

Pr. 1. april har Jacob overtaget driftsledelsen på Lunden. Jacob har været hos os i et par år, og vi glæder os over, at han vil indtræde som leder på Lunden.

Samtidig siger vi farvel til Jakob. Han skal nu hjem og starte generationsskifte. Vi ønsker ham held og lykke.

VELKOMMEN TIL VORES NYE MEDARBEJDER OG FARVEL TIL DE GAMLE.

Vi vil gerne byde vores nye ansatte velkommen til I/S Gammelgaard.

Fra venstre: Mads Riis Jensen, Anton Dyred Pedersen og Frederik Hølmer-Hansen.

Mads er færdiguddannet produktionsleder fra Erhversakademiet Aarhus og skal være i farestalden. Anton kommer fra Dalum landbrugsskole og skal være elev i marken/sl.grise. Frederik er vores skoledreng som kommer fra 9. klasse fra Odder og skal være elev i sostalden.

Jeppe Dahl Jørgensen, driftsleder i sostalden, skal ind og læse Agrobusiness på Erhvervsakademiet Aarhus.  Jeppe fortsætter dog med at være hos os i weekendordningen, hvilket vi er meget glade for. Vi ønsker held og lykke med uddannelsen.

Vi sender vores nuværende to elev på skole i august måned. Katrine Lange Jørgensen og Claus Frederiksen. De skal begge på Bygholm Landbrugsskole, og vi ønsker dem held og lykke med det videre forløb.

 

GYLLESÆSON 2019

Foråret er ved at være over os, og markerne bliver igen grønne. Vores afgrøder har brug for næring i form af primært kvælstof samt flere mindre næringsstoffer. En stor del af den madpakke findes i gyllen fra vores grise. 

Derfor er vores gyllevogn i dag startet op, og vil i den kommende periode køre når vejret tillader det. 

 Der er stor forskel på på planternes behov, samt indholdet i gyllen efter hvilken produktion det kommer fra, og derfor vil det være nødvendigt at køre flere gange på en del af arealerne. 

 Vi ved vores maskiner fylder meget på vejene,  men vi vil gøre vores bedste for at vise hensyn, samt planlægge kørslen så godt som overhovedet muligt. 

 Vi kører ikke i weekenderne, men er alligevel meget fleksible hvis i skulle have ønsker om at vi ikke kører nær jer bestemte dage. Blot i giver besked i god tid. Gerne 14 dage før! 

 Har i kommentarer til vores kørsel, eller ønsker i den henseende, osse hvis i bare vil prøve at køre med, er i meget velkomne til at kontakte Allan Gammelgaard

 Tlf: 20951272 – Mail: allan@gammelgaard-agro.dk

Velkommen til vores nye medarbejder og farvel til de gamle.

Vi gerne byde vores fire nye ansatte velkommen til I/S Gammelgaard.

Fra venstre: Hans Holm, Katrine Lange Jørgensen, Jacob Aarhus Wildenschild og Claus Frederiksen. 

Hans kommer fra en stilling i Norge og skal være i farestalden. Jacob er færdigudlært produktionsleder fra Gråsten landbrugsskole og skal med på mark-/slagtegriseholdet. Katrine og Claus er vores to nye elever i sostalden. De kommer begge fra Bygholm Landbrugsskole. 

Julia Madelief  Smid og Christian Jonasson, vores to dygtige elever, er nu startet på skole. Julia er startet på Bygholm Landbrugsskole hvor hun er  startet på 2. hovedforløb, sidste del af  langbrugsuddannelsen. 

Christian er startet på Gråsten landbrugsskole hvor han  skal tage 1. hovedforløb.  Vi ønsker dem begge held og lykke med det videre forløb.

 

Louise Juul Nielsen er startet på veterinærmedicin i København og havde sidste dag hos os den 31. august. Vi ønsker hende held og lykke med hendes studieforløb.

 

 

Besøg af Dyrenes venner

I december 2016 havde vi et rigtig godt besøg af Dyrenes venner / DOSO, repræsenteret ved Bibi & Peter Mollerup. 
Vi fik en god snak om dyrevelfærd, og udfordringerne ved løse søer i farestaldene. 
De var også ovre og hilse på vores smågrise med lange haler.

Besøg af Egmont Højskolen

Vi har haft besøg af Egmont højskolen i smågrise-produktionen. Egmont højskolen er en højskole for alle, men med et særligt ansvar for mennesker med fysisk handicap. I forbindelse med et af deres fag omkring sundhed og ernæring ville de gerne se et konventionelt landbrug. De havde en meget spændende dag, det havde vi bestemt også. For at læse mere om Højskolen så klik på deres hjemmeside her –  https://www.egmont-hs.dk

 

Pluk en blomst – og tænk på din landmand

I Juli måned lagde vi nedenstående opslag ud på facebook. Vi nåede ud til knap 20.000 personer, Der var 477 personer der likede det og 25 kommenterede på det og lagde billeder op af deres flotte buketter. Det gør os glade.

Pluk en blomst – og tænk på din landmand. Udenfor Gosmer har vi plantet en lang stribe med flotte blomster og de er nu klar til at blive plukket af forbipasserende. Det er ganske gratis. Vi håber det vil sprede glæde for alle interessede. Man er velkommen til at lægge et billede op af sin buket. Vi ønsker alle en god sommer.